A Paradicsomlevest sósan vagy édesen szereted?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 08:34
1/25 anonim válasza:
Mikor hohy. Szeretem nagyon rizzsel, zellerzoldjevel és cukorral, de nagyon jó friss bazsalikommal és mozzarellával is
2/25 anonim válasza:
Klasszik menzai ízvilág rizzsel csak kicsit kevésbé édesen, zellerzöldesebben. Ha belegondolok nagyon fura kaja. :D
4/25 anonim válasza:
Édeskésen, de nem márcosan. Én alapból mindenbe teszek egy kis cukrot amiben paradicsom van, vagy paradicsomból van, mint pl. a töltött paprika, de a lecsót is kicsit beédesítem, de emellett kombinálom csípőssel.
Viszont a paradicsom italt meg fűszerezem, tehát sózom, borsozom. :-)
5/25 anonim válasza:
Sósan. Bazsalikommal, oregánóval, olaszosan. :) Nem vagyok túl édessajú, másfelől nekem még a paradicsomos ételekbe is fura a cukor.
7/25 anonim válasza:
5-ös: a paradicsomos ételekbe azért teszünk cukrot, mert elveszi a paradicsom savasságát.
Én teszek bele cukrot, de nem édesen esszük, és betűtésztával.
9/25 anonim válasza:
Leginkább sósan szeretem de édesen sincs semmi bajom vele.
10/25 anonim válasza:
Nagyon kevés cukorral és pirított kenyérkockával szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!