A Paradicsomlevest sósan vagy édesen szereted?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 08:34
11/25 anonim válasza:
Én édesen szeretem, betűtésztával :D
12/25 anonim válasza:
Csak sósan, beleolvasztott sajttal, oreganoval, bazsalikommal. Igy meg a legszornyubb zacskos leves is elviselhetove valik.
13/25 anonim válasza:
Leginkább sehogy, de ha választani kell, akkor sósan.
15/25 anonim válasza:
Savanykásan édes ízzel, mozzarellával eszem.
16/25 anonim válasza:
is, de inkább a sós irányba szeretem. nem vagyok édesszájú, nem tudok édeset éhgyomorra enni, mert rosszul leszek tőle, de minden paradicsomos kajába teszünk egy kis cukrot, hogy elvegye a savasságát, ahogy azt egy korábbi válaszoló írta. az olaszok is így csinálják amúgy.
17/25 anonim válasza:
Sósan jó sok borssal, de én alapból nem szeretem az édes ízt.
19/25 anonim válasza:
Sehogy. Egyik legundorítóbb kaja a világon.
20/25 anonim válasza:
Mindkettőből teszek bele. Sóból kevesebbet, cukorból többet. Szóval édesen, de kell hozzá só is, el kell találni az arányokat. Az enyém kb. olyan ízű, mint a régi retró menzás paradicsomleves. Sokan utálták, de én szerettem, és most is szeretjük. A tészta mindegy, betű vagy kiskocka.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!