A Paradicsomlevest sósan vagy édesen szereted?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 08:34
21/25 Metionin 



válasza:





Édesen, jóóóó sok bazsalikommal.
22/25 anonim 



válasza:





7-es!! Értem én, miért ,,kell'' cukrot tenni a paradicsomos ételekbe, en csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nekem személy szerint nem hiányzik, tökeletesen ízlik anélkül is.
23/25 anonim 



válasza:





Attól függ. Ha 100%-os bolti paradicsomléből készítem, akkor nem teszek bele se sót, se cukrot (csak annyi sót, amennyit a betűtészta főzőlevével belekerül).
Ha konzervből készítem, akkor egy kicsit megcukrozom. Nem lesz intenzíven édes, de a konzerv paradicsom kicsit savanykásabb, mint a paradicsomlé.
Ha a nagymamám paradicsomlevéből készítem, akkor még pluszban fel is hígítom, mert az eleve túlságosan meg van cukrozva az én ízlésem szerint.
24/25 anonim 



válasza:





sósan, bazsalikomosan, kecskesajttal vagy mozzarellával
25/25 anonim válasza:
Nem szoktam odafigyelni különösen, hogy milyet eszek, de ha választani kéne: sósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!