Szereted a kocsonyát? És az illatát mikor főzik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 16:57
1/10 anonim válasza:
holnap megyek inarcsra szuleimhez es lessz..alig varom😊 33f
2/10 anonim válasza:
Én utálom, a szagát szintén :S 18l
4/10 anonim válasza:
Én szeretem. Nálunk karácsony előtt 1-2 héttel volt. Ettem vagy két nagy tányérral.
6/10 anonim válasza:
Szeretem.
Főzés közben az illatát... hááááát... azt nem nagyon. De halsütés után is utálom a konyhám szagát. Valamit valamiért.
7/10 anonim válasza:
Szintén: amikor főzöm, igen nehezen viselem az illatát, de amikor már enni kell, azzal nincs gondom! :))
De: ezeket a "nehéz illatokat" elég jól eltünteti, ha egy kis pohárba, kávés-csészébe tömény ecetet kiteszünk a sütés-főzés végén az asztalra, egyszerűen össze-szedi a levegőből az illatokat, és egy "tiszta szag" marad utána.
8/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem, és a fokhagyma illatát is, amikor fő a kocsonya.Jól írtad, a kocsonyának- és minden ételnek- amikor fő illata van.Ha egy ételnek nem lenne sütés/főzés közben ínycsiklandó illata, azzal már valami baj lenne.Ha pedig valami kellemetlen, mint pl zsír vagy olajszag, pár perces szellőztetéssel, kereszthuzattal még télen is orvosolható.
9/10 anonim válasza:
Nem szeretem, a szagát pedig kifejezetten kellemetlennek találom.
10/10 anonim válasza:
#7-es válaszoló, kipróbáltam az ecetes trükkös, és működik :)
Alig volt kellemetlen szag a konyhában, pedig 4 órán keresztül főtt a kocsonya. Köszönöm a jó tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!