Ételek, italok - Gyakori kérdések
3 napig hűtőben/szatyorban tárolt bolti húsvéti sonka (9000 ft értékben) ma reggelre felületes, foltos fehér penésszel lett tarkított. Ehető?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
12
Miért ilyen szálas kemények mindig a sonkák, amikor áztatom előtte, főzőlében hagyom kihülni, a gyorspácolt sonkák nem lennének ilyen szálasak és puhábbak is?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Megfőztem a sonkát. Még nem hűlt ki. A főzőlében szeretném kihűteni, ha egy éjszakát szoba hőmérsékleten lesz megromlik a sonka a főzőlében?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!