Ételek, italok - Gyakori kérdések
Sztapacska/nyögő (nem tudom ki hogy ismeri) káposztás, és túrós változán kívűl ismertek másmilyet is?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Mitől hűl le annyira nagyon és olyan hirtelen a patron amit a szódásszifonba belecsavarunk?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
1
Fasirthoz és májas töltelékhez áztatott kenyeret kell használni? Ha igen akkor mibe áztasam vagy zsemlemorzsát is használhatok?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Tegnap kaptam farhátot az ismerösömtől zacskoban. Beraktam a fagyasztoba (nála is fagyoba volt) és mikor ma kivttem a zacskobol büdös volt. Most ki dobjam? Akkor ez...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Nagyon savanyú lett a székelykáposzta, mert a hordóskáposztát nem mostam ki főzés előtt. Mit lehet tenni, hogy élvezhetően savanyú legyen az étel?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Tengeri haltörzset hogyan süssek sütőben, ha nem akarom lisztezni, de azt sem, hogy szétessen?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!