Hogyan igyak mértékkel?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nem tudok megállni az itallal ha buliban vagyok, ameddig tart a pénzem, vagy fizetnek addig iszok. ilyenkor mindig hülyeséget csinálok.
Valami tipp hogy szinten tudjam magam tartani, ha iszok? Jól érezzem magam de ne legyek berúgva mint az állat.. mondjuk hogy szünetet tartsak vagy valami ilyesmi?
2013. febr. 15. 13:02
1/10 anonim válasza:
óránként tarts 20 perc szünetet :D jobb nem jutott eszembe
2/10 anonim válasza:
Kérjél meg valakit a buliban, akiben megbízol, hogy szép szóval figyelmeztessen, hogy most meg kell állnod. De akkor hallgass is rá és ne kekeckedj!
3/10 A kérdező kommentje:
De akiben megbízok, ugyanúgy iszik mint az állat..
2013. febr. 15. 13:42
5/10 anonim válasza:
Mérték a vödör, határ meg a csillagos ég :D hát ez nagyon egyszerű amúgy kevés pénzt vigyél magaddal :D
6/10 anonim válasza:
Igyál vödörből!
A vödör legyen a mérték!:P
Na jó,ez csak vicc volt.
Az egyik ismerősöm úgy tudta megtanulni a mértékkel ivást,hogy nem vitt magával annyi pénzt,és addig ivott,míg tellett rá.Mi meg nem hívtuk meg többre.
7/10 anonim válasza:
Valakitől hallottam, hogy 1 pohár ital után inni kell 1 pohár vizet, és így nem is száradsz ki, nem tudsz annyi alkoholt inni, és nem is leszel olyan másnapos. Nem tudom működik-e, én még nem próbáltam.
8/10 anonim válasza:
Vigyél kevesebb pénzt, vagy rejtsd el jól valami bevarrható rejtek zsebbe és ha már nem tudod onnan kiszedni, akkor jobb is ha nem iszol.
9/10 anonim válasza:
Tudom ,hogy en mtnaács , cask el akartam mondani mondnai, hogy velem is ugyanez van, hogyha elegyek bulizni akkor én se tudom megállni és a vége nagyon druva szétesés de majd megtanulod 1x talán hogy hogyan is kéne nem ilyennek ennei mindig .
10/10 anonim válasza:
Ne vigyél magaddal pénzt! :) Egy-egy körre meghívnak, de nem hiszem, hogy az egész éjszakás ivászatodat valaki önként és dalolva fizetné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!