Mennyit igyak ha (szinte) most kezdem?
Sziasztok! Nos én egy kezdő alkoholista lennék, nem akarok "rászokni" meg ilyenek csupán kiprobálás szinten. Azt szeretném megkérdezni, hogy 'jótérzés' állapotáig kb. mennyit kéne innit? Vodkáról lenne szó.
És hogy lehet atombiztosan szagmentes lenni? :D
174cm 62 kg 16/F
Most sokan írni fogják, hogy "jajj,istenem, minek akar inni egy 16 éves bla-bla-bla", ha jól akarod érezni magad,akkor önts mondjuk egy fél literes fantába egy pár cent vodkát.Ha úgy túl ciki, akkor max. 3-4 centet igyál meg, aztán ha egy 3/4 óra múlva is jól érzed magad,akkorihatsz sört, vagy valami lazábbat.Tudod a tömény alkohol olyan, hogy leülsz inni, akár órákig is iszogathatsz,úgy érzed semmi bajod, aztán egyszer csak
felállsz, és k.o.
"És hogy lehet atombiztosan szagmentes lenni?"
A (jó) vodkának nincs sem szaga sem erősen aromás íze. Csak ereje, ezért is jó koktél alap.
Istenem, bírom az ilyen kérdéseket...
Egyénfüggő, hogy ki mennyire bírja, "kezdőknél" is. Ott sincs két egyforma. Mondhat itt akárki akármit, az első berúgás után fogsz rájönni, hogy melyik volt az a pia, ami már nem kellett volna, meddig érezted jól magad.
Atombiztosan szagmentes meg úgy lehetsz, ha nem iszol. Az a szülő amelyik törődik a gyerekével gyakran már egy kilométerről kiszúrja, ha ivott a csemetéje. Kivéve ha elvakultan hiszi, hogy az ő gyereke különleges és sose inna, akkor néha nem látják a fától az erdőt (persze vannak ilyen gyerekek, nem azt mondom, csak kevesebb, mint amennyiről a szülő azt gondolja).
Na megvolt.
Nagyon jo volt :DD mire hazaértem el is múlt a hatása, szaga se volt. Ittam egy citromos vodkát majd később Javk Danielst :)) köszönöm a biztatásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!