Tudnátok érveket felhozni hogy miért igyak csapolt sört?
Figyelt kérdés
Nem látom értelmét, ugyanis szörnyen felvízezik.2012. nov. 3. 13:12
1/7 anonim válasza:
Akkor rossz helyre jársz..
Ha Neked ez a véleményed, akkor miért kellene nekem Téged meggyőzni?
Ez nem az a kategória, ahol van értelme győzködni.
Ha öv becsatolásról van szó, az más kérdés. Ott győzködnélek de itt?
2/7 anonim válasza:
Nem tudok erveket felhozni. En sem latom ertelmet.
3/7 anonim válasza:
Hát ahol én ittam eddig nem volt felvizezve, én különösebben nem jobb az üvegesnél, én attól függ, hogy melyiket iszom, hogy adott helyen éppen melyik az olcsóbb.
4/7 anonim válasza:
Nekem erre azt mondta az egyik ismerősöm, hogy a csapolt frissebb, nem áll el addig, mint a bolti, mert nincs benne tartósító. Ezért jobb ízű is.
5/7 anonim válasza:
ha kocsmában iszok sört, csakis csapolt, sokkal jobb a feelingje, meg szerintem az íze is jobb.
6/7 anonim válasza:
a csapolt nagyon is jó,karakteresebb az íze.
7/7 anonim válasza:
A csapolt frissebb. A hordó a kocsmában sosem lehet túl régi és miután megbontják el is fogy jó esetben. A magyar kocsmák nagy százalékában tényleg vizezik, néhol úgy, hogy ihatatlan. Onnan láthatod, hogy színvonalas a kocsma, ha a csapolt sör drágább, mint ugyanaz üvegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!