Miket szoktatok reggelizni? Miket lehetne még az alábbiakon kívül?
Szendvicset szoktam (felvágott,zöldségek,sajtok bele), kenyeret vajkrémmel,egyéb krémekkel.
Rántottát,bundáskenyeret,rántottába épp amit gondolok (bacon,sajt,paradicson,felvágott).
Péksüti ha előző nap veszek.
Kalács vajjal mézzel.
Melegszendvics.
Virsli sülve,főzve vagy csak mikrózva,kenyérrel,hotdogként.
Illetve álomreggelinek nevezett vmi,amikor muffinsütőbe teszek sonkát,rá virsli,hagyma,majd tojás felverve,majd sajt rá,és muffinformájúra sül 10 perc alatt.
Az ilyen reggelizőpelyheket és egyéb nem laktatókat nem eszem meg,páromnak is kell reggeli,laktatót eszünk csak.
Miket lehetne még?
Amiket felsoroltál, teljesen normális, átlagos. Lehet még közé iktatni túrót, tejfölt, = körözöttet.
Vannak, akik egyszerű hideg reggelit = szalonna, töpörtő, hasonlók
Mások ennél még "vastagabb" reggelit esznek: túrós-csuszát, rántott husit, fasírozottat, akár előző napi maradékból, akár frissen sütve.
Szerintem szokás kérdése.
Tudom,hogy normális,átlagos,csak jó lenne valami új is hozzá.
Főételnek elmenőt nem eszünk,az az ebéd.
ezekhez hasonló ötleteket várok.
palacsinta vaniliaöntettel
gofri csokiszósszal
esetleg szendvics mellé lehet inni paradicsomlevet, narancslevet
szendvicsbe különböző krémek.sajt, vaj, ízesített, padlizsánkré, tojáskrém, körözött vagy főtt tojás ezekbe különböző zöldségek
tükörtojás pirospaprikával, kenyérrel
zsemlébe ütsz tojást rá paradicsom és megsütöd hamar kész van és finom
piritós vajjal, mézzel, lekvárral, édes túrókrémmel, hozzá gyümölcsturmix
kolbász, sült szalonna paradicsommal
tonhalkonzerv pl olajos vagy paradicsomos hozzá 1 szelet kenyér
briós tejjel
palacsintatésztába márott szikkadt kenyér rászórsz vaniliáscukros és leöntöd vaniloaszósszal-ez nagyon finom tud lenni
aranygaluska, tejbegríz, császármorzsa
sült lecsókolbász mustárral, kenyérrel
zendvicsbe lehet tenni rántotthús+csalamádé, fasírozott majonézzel, rántott sajt majonézzel, stefánia vagdalt csalamádéval
lágy tojás paradicsommal, kenyérrel
13:16: irtam,hogy ilyeneket nem eszek
14:03: köszönöm szépen,nem is számitottam ennyire bő válaszra,ebben sok hasznos van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!