Mit szoktál reggelizni?
Nem rendszeresen reggelizem . Ha van időm akkor ,kifli ,felvágott, piritos lekvárral vajjal ,
Hétvégén szokott több idönk lenni ,ilyenkor ,rántotta, sült bacon ,ham and eggs , házi sült kifli , virsli , lecsó kolbász ,
Felvágottas szendvicset, mindig van benne zöldség is, saláta vagy paprika, néha paradicsom.
De váltani kéne, mert ez a sok felvágott nem egészséges.
Ha szabadnapos vagyok, mint pl. ma is, akkor sokszor csinálok rántottát. Most is megyek mindjárt a konyhába, és azt fogok enni. De lehet, hogy előtte még kiugrom a boltba friss kenyérért.
szendvicset legtöbbször, változatos, mi van benne.Ritkábban tejberizst, tejbegrízt, cukros- tejes kukorica kását,de legjobban a péksütiket szeretem reggelire, mindegy milyen.Sietős reggeleken kimondottan jó, mert nem kell készítgetni.
Én rántottát már csak vacsorárs eszem, mert néha úgy megfekszi a gyomrom, ha reggelire eszem, hogy aztán egész nap szenvedek, fura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!