Mit fogsz holnap reggelizni? : D
Figyelt kérdés
Én bundás kenyeret forró teával és paradicsommal ahhhw *-*2011. okt. 15. 19:51
1/10 anonim válasza:
Nesqiket. Min az elmúlt 8 évre visszamenőleg... Minden reggelem azzal indítom, és a napnak más szakaszába nem is eszek, csak reggel.
3/10 anonim válasza:
Az első válasz kamu, hogy ráugorjon valaki :D
Én zabpelyhet tejben, mézzel vagy mazsolával vagy fahéjjal vagy valami müzlivel keverve majd eldől.
4/10 anonim válasza:
Én nem szoktam reggelizni mivel vagy délutánig alszom, vagy ha korán kelek az azért van mert megyek valahova és akkor meg azért mert nincs időm reggelizni. De ebédre müzlit szoktam enni, ez akár reggelinek is számítható.
5/10 anonim válasza:
sonkás és tojásos melegszenyát teával.
6/10 anonim válasza:
hm..kedves kérdező kedvet adtál nekem a bundáskenyérhez,teával,úgyis sok tojásunk és kenyerünk van itthon (: vagy ezt eszek vagy pedig téliszalámis szenyót (=
Puszii!!
7/10 anonim válasza:
sajtos-sonkás szendvics mustárral, uborkával, hagymáva és paprikával
meleg tea
8/10 anonim válasza:
Tejeskv-t ittam és fél szelet vajas- pulykasonkás kenyeret.
9/10 anonim válasza:
Müzlit tejjel, mint minden reggel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!