Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért lett a sajtos tallérom puha? A tészta jónak tünt, nem ragadt le, frissen ropogós volt. Azt tanácsolták, hogy várjak amíg kihül, és tegyem zárt zacskóba, hogy...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Sajttortába keverhetek túrót? Arra gondoltam, hogy a krémbe belekeverném, de nem lenne tőle másabb az állaga vagy az íze?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Melyik a legjobb növényi tejpor? (Váltani szeretnék az egyszerűség kedvéért tejről tejporra)
Vegetarianizmus
Vegetarianizmus
5
Most sütöttem mézeskalácsot. Mikor diszitsem? Ha tojásfehérjével fogom, ragad majd és nem tudom egymásra pakolni őket?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Sült báránybordát szeretnék készíteni holnap, de nem jó a sütöm. Serpenyöben is el lehet készíteni? Hogyan, és meddíg kell sütni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Vettem 500g suritett tejet a Lidl-ben, ami cukrozatlan. Mennyi cukrot keverjek bele, hogy tudjam karamellizalni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!