Ételek, italok - Gyakori kérdések
Házi füstölt szalonna, és füstölt kolbász maximum mekkora hőmérsékleten áll el két hétig?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
10
A savanyításhoz milyen fajta só lenne jó? A Himalája só pl. oké? Vagy a jódozott, és a másik a finom só, amiben valami cianid féle van tapadásgátlónak? Vagy minddel lehet csinálni?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
8
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!