Ételek, italok - Gyakori kérdések
Egyes tészta recepteknél, miért írja a recept hogy gyúrjunk a tésztába tejfölt/aludt tejet ilyesmit? A savanykás íze miatt, a zsírossága miatt, vagy a jóféle baktériumok miatt?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Megettem egy falat lejárt szavos Camember sajtot, de csak aztán vettem észre mert ránéztem a papírra mert olyan erős íze volt, lehet ettől bajom?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
4
Pogacsat szeretnek csinalni de nincs meg az ecset amivel a tojast kenem ra. Mivel tudnam rakenni anelkul?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
11
Ha van előre megfőzve tészta azt elég csak betenni a mikróba, majd ráönteni a tejszínre meg a sonkára estösszekavarni vagy újra kell friss tésztát főzni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Minden libát tömnek? Tudhatom, hogyha normálisan táplált állatból készült a hús, amit megeszek?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
8
Boltban vett félzsíros rögös túró egyes darabkáin rózsaszín-halványpirosas elszíneződés – mi okozhatja?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
4
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!