Más szaga van a csirkecombnak és más a csirkemellnek?
Figyelt kérdés
Évekig csirkemellen éltem a múltkor csirkecombot vettem,de büdösnek éreztem, kidobtam. Ma megint vettem, ennek is erősebb szaga volt, de amúgy semmi baja, lehet hogy a múltkori se volt romlott, hanem eleve ilyen a szaga?2021. jan. 25. 19:16
1/3 anonim válasza:
ott valami a hussal lesz akkor, hol szoktal csirket vasarolni?
2/3 anonim válasza:
mindenkepp a hazai es tanyasi csirket ajanlanam
3/3 anonim válasza:
A csirke zsírja, ha a nem mozog elég büdös tud lenni és erős szaga van. Legalábbis én friss csirkénél is okádni tudnék ezektől a szagoktól, de nekem érzékeny az orrom.
Jó hír, hogy ezt a sárgás egybefüggő zsírréteget egy kézmozdulattal ki lehet szedni a bőr alól mind a combnál, mind a szárny hajlanál. Így már nem lesz büdös elkészítés után. Továbbá a farnál le lehet vágni a zsíros részt. Az is nagyon tönkre tudja tenni a csirke ízét.
Ha a hús maga büdös, akkor az ugyan úgy büdös, mint egy romlott mellhús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!