Ha a meki, kfc meg burger king elvitelre kiszolgálhat, akkor a többi vendéglátóhely miért nem?
Akiket megbírságoltak, ott több százas tömeg nyomorgott, plusz nem elvitelre adták, hanem az utcán bandázva kajáltak.
Ha egyre gondolunk.
Normálisan elvitelre bármelyik étterem üzemelhet, amelyik meg tudja oldani.
Az éttermek ugyanígy ki vannak nyitva. Rengetegszer rendeltem úgy, hogy bent leadtam a rendelést, kimentem az üzletből és kihozták.
A kint kajálóknak szinte biztos, hogy becsomagolva adták ki. De az elvitelnek pont az a lényege, hogy hazaviszed, nem pedig a bolt elött a haverjaiddal 10es bandába eszed meg.
Vendéglátó helyek közül meg nem csak étterem van. Kocsmák, bárok, disco stb.
Amellett, amit már leírtak, főleg klasszikus éttermek esetében nehezebb megoldani a házhoz szállítást (vannak ilyen próbálkozások, hogy házhoz visszük a séfet, de nyilván nem ez az általános).
Meg hát gondolj azokra a puccos helyekre, ahova mondjuk üzleti vacsorára járnak az öltönyös muksók. Azt nem tudják házhozszállítással pótolni.
A sima kis kajáldák esetében is, a házhozszállítás arra jó, hogy ne nulla legyen a jövedelem, de messze nem pótolja a kiesést: nem rendel mindenki, és nem annyit, mint mikor beülnek kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!