Valaki sütött már olyan rezgős, puha japán sajttortát?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, castella a neve, Taiwanon és Japánban nagyon népszerű piskóta, aminek szuperpuha és nagyon tojásos a tésztája, és néha raknak bele egy szelet sajtot is.
Ha valaki készítette már, hogy sikerült?
2017. dec. 3. 17:52
1/4 anonim válasza:
A kasutera egy egyszerű az átlagosnál kicsit jobban felvert levegős piskóta 6 tojásból. Sajtot még távolról sem látott és köze sincs a japán sajttortához,
3/4 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=5ver5P4aNyI a kérdező gondolom ilyenre gondolt.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen köszi, arra gondolok, ami a jutubos link alatt látható. Ezt Taiwanon kétfajta ízben készítik, sajtos és sajtmentes verzóban, de maga a tészta édes. Japánban ha jól tudom a sima piskóta a divatos.
2017. dec. 3. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!