A pirog tésztája kemény vagy puha? (kész állapotban)
Figyelt kérdés
Pirog vagy pirozski.2010. febr. 11. 11:28
1/3 anonim válasza:
Anno az orosz fönökönöm etetett ilyesmivel. Ha jól emlékszem akkor olyan buktaszerü volt a tészta, persze csak állagra mert sós volt.
De aztán lehet hogy keverem valamivel ...
2/3 anonim válasza:
puha. nagyon könnyűnek kell lennie, épphogy ne tapadjon rá a nyújtófára.
nagyon meglepődem a kérdésen, nem gondoltam volna, hogy magyarországon sütöget valaki ilyet:) milyet csinálsz, ha szabad érdeklődni?:) olajjal ne felejtsd el átkenni a tetejét sütés előtt!
3/3 A kérdező kommentje:
Fokhagymás darálthúsos, a húst pedig mi daráljuk. :) Nekem sajnos nem jött be, mert az első két alkalommal olyan lett készen, mint a pogácsa. Kemény, száraz a belseje pedig nagyon zsíros.
2010. febr. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!