Tudnátok írni olyan hús (os) -leveseket, amelyek nem túl hétköznapiak?
Könnyű levest keresek a hétvégére első fogásnak, vendégeknek. A húsleveseket viszont "unom" (nagyon szeretem őket, csak valami különlegessel szeretnék "villogni" a rokonok előtt).
A főétel szintén húsos lesz, szóval valami olyan "húslevest" keresek, amely könnyedebb és nem túl zsíros, mondjuk mint egy gulyásleves.
- tárkonyos ragu
- becsinált
- zöldséges csirkeragu
- májgombóccal
5-ös vagyok
Az 1. recepthez, nem kell húslevessel felönteni, jó arra a leveskocka is
A 2. recepthez, nem kell megvárni míg a hús puha, simán lehet feltenni a hússal együtt a zöldségeket.
Azaz, elkészíted a húst, ahogy a recept is írja, de amikor kifehéredett azonnal felöntöd és mehet a zöldség és ízesítés.
Ha megvárod, hogy a hús puha legyen, mire megfől a zöldség, szétmegy a hús a felismerhetetlenségig.
Mindkét levesbe szaggathatsz tojásgaluskát, ha nem paleóztok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!