Nagy baj, hogy imádom a zacskós leveseket?
Én miután jó ideje szinte naponta főzök levest, úgy megszoktam a házit, hogy amikor egyszer nem volt időm és vettem egy zacsisat, akkor az a kukában végezte. Nekem iszonyúan sós és műízű volt.
Amúgy amik vannak benne, tartósítószerek, mesterséges aromák, ízfokozók, nem túl egészségesek hosszútávon, de biztosan van benne valami olyan ízfokozó, ami miatt te nagyon szereted és rászoktattak így erre az ízre.
Nekem is túl sós, na meg tartalmatlan ahhoz, hogy úgy oda legyek érte. Ha nincs idő főzni, kb úgy havonta 1-2 alkalommal vetemedem zacskós levesre, és tésztával kiegészítve, továbbá az előírtnál hígabbra készítve azért megeszem. (Más műkaját nem szoktam nagyon enni.)
Hát nem tudom, te mennyire gyakorta fogyasztod???
Elképzelhető, hogy keveset iszol, vagy keveset sózod a kajáidat, és ezeket pótlod tudat alatt...
Jó a sózásra ne szokj rá, de a nagyobb folyadékfogyasztásra nem árt. Meg készíts sokszor levest magad..., rájössz majd, hogy jobb az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!