Szeretitek a zacskós leveseket?
melyik márkát részesítitek előnyben ?
milyen ízűeket szoktatok venni ?
Igen !!az Ázsia tészta leveseket szeretem : abból a marha húsosat ,és a csirkés ,illetve a piritott rákosat : márkát nem tudom mert az ÁZSIA CENTERBEN szoktam venni..
a knorr,és maggi leveseket nem szeretem.
ezeket a kínai tésztás leveseket még nem próbáltam , pedig sokan mondták már , hogy finomak
én a maggi "gulyáslevest" szeretem , azt sokszor veszek , ha nincs kedvem főzni
2 havonta egyszer ha eszek, de náthakor igazi csodaszer teletunkolva erős pistával a tyúkhúsleves csigatésztával. Mikor gyenge vagy főzni,csak felrakom jó 2 kanál erős pista,na az minden járatot kitísztít:D
Amúgy ha nincs kedvem levest főzni, akkor jó, Smack-et is szeretem,de lé nélkül. Tehát a levet páromnak adom:D
Kínai levesektől én rosszul vagyok,néha olyan undorító dolgokat találtam benne amitől felfordult a gyomrom.
Régen én is szerettem ezeket, főleg a maggisakat részesítettük előnyben. De változnak az idők, ma már próbálok tudatosabban élni és ezt valamilyen szinten a családba is behoztam. Régen pl. én szerettem a legjobban a zacskós leveseket, de mivel nagyon egészségtelenek, ma már meg sem enném őket. Így a családom sem eszi, leszoktattam őket róla.
Ráadásul kitapasztaltam, hogy legyen gyorsan összeütni leveseket. Ha pl. apróra vágjuk a zöldséget, nagyon hamar megfő, így egy 5-10 perccel több idő szükséges ugyan, mint egy zacskós leves elkészítéséhez, de sokkal finomabb és egészségesebb leves kerülhet az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!