Zacskós leveseket adtok 14-15 hónaposnak?
Még magunknak sem. :( Kb. tíz évig ettük a férjemmel, mert nem értünk rá főzni a munka miatt. Aztán csalánkiütéses lettem, és hónapokig tartott a kiütés, nem akart elmúlni, csakis injekció hatására. (Minden reggel munkába menet előtt a bőrgyógyászaton kezdtem, gondolhatod). És ez így ment évekig... nem akart csitulni.
Aztán egyik doki rákérdezett a zacskós dolgokra, és mondtam, hogy igen eszünk... Letiltott róla, azóta semmi bajom, nem jött vissza a csalánom.. Szóval én azt mondom: néha-néha, ha nagyon nincs más ötlet, akkor lehet, de rendszeresen ne!!
Ja, és ha adnál a kicsinek mégis belőle, akkor sokkal több vízzel készítsd, mert ha annyival csinálod, ami a zacsira van írva, nagyon sós...az azért nem használ senkinek sem.
De ha mód van rá, inkább ne adj neki.
egyszerűbb ahhoz nyúlni tény, de olyan egészségtelen.
csinálhatsz olyat is, hogy pl. ha húslevest főzöl lefagyasztasz műagyag dobozban egy kis adagot, és azt előveheted ilyen alkalmakkor. vagy más leveseket, amik alkalmasak fagyasztásra. ugyanígy tehetsz főételekkel is. pl. néhány főzelék, husi, pörkölt lefagyasztható. csak jobb mint a zacskós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!