Szaloncukrot kapok Németországban?
Figyelt kérdés
Szaloncukrot keresek,de ahol élek itt ilyet nem kapok.
Viszont Németorszàgba van lehetöségem àtmenni hozni,de biztosra akarok menni!
Tapasztaltaktol kérdem,és azt is hogy milyen?
2008. okt. 10. 10:46
11/22 anonim válasza:
belinkelem egy kicsit pontosabbn az oldalt:-)remélem innen sikerül rendelned:-)-az előző válaszoló-
12/22 anonim válasza:
Nincs Magyarországon olyan ismerősöd, aki szívesen küldene neked csomagban? Amúgy milyet keresel, hagyományos kilóra vásárolhatót, Milkát, vagy Bocisat?
13/22 A kérdező kommentje:
Mindegy,csak szaloncukor legyen.)))))))))
2008. okt. 10. 16:54
14/22 anonim válasza:
A szaloncukor felaggasztása magyar szokás és nem hiszem hogy a föld bármely más országában elterjesztettük volna ezt a dolgot. E-bayen biztos találsz szaloncukor vagy salonzucker néven.
15/22 anonim válasza:
Azért gondolom, hogy Ausztriában lehet, mert az Osztrák-Magyar Monarchia idején lett kitalálva ez az édesség, így elég valószínű.
16/22 anonim válasza:
Ha vállalod, hogy előre átutalod az árát postaköltséggel együtt, akkor én szívesen küldök neked!
Ha érdekel, írj privátot!
17/22 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz, azért is kíváncsiskodtam, hogy melyiket szereted.
18/22 tade válasza:
SZia! Megnyugtatlak, Olaszorszagban sincs szaloncukor....szoval nalam a karacsonyfarol lemarad mindig a szaloncukor :(
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
Egek...tudtam hogy a szaloncukor magyar találmány no de ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!