Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti szerintetek milyen a kínai...

Ti szerintetek milyen a kínai kaják?

Figyelt kérdés
mert szoktam enni csak úgy értem egészséges vagy egészségtelenek,Kinek hogy ízlik?

2016. nov. 20. 10:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez nem valami jó látvány.
2016. nov. 20. 13:04
 12/21 anonim válasza:
0%
Szia Dávid! Én is láttam a kutyahúst nagyon undorító volt, Kínában sok a rízs amibe sok zsír van, tehát nem nagyon egészséges.
2016. nov. 20. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
A rizsben pont, hogy kevés a zsír, cserébe magas a kalóriaszintje a magas szénhidráttartalom miatt.
2016. nov. 20. 14:34
 14/21 anonim válasza:
10%
Bocsánat! Tényleg kevés a zsír a rizsben. De attól még egészségtelen!
2016. nov. 20. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

A leveshez egyébként nem zselatint használnak, hanem keményítőt, mint a legtöbb szószos ételhez, nem beszélve a bundázott húsokról, halakról.

Van, ami egészséges a konyhájukban, van ami nem - jól kell tudni választani :) Szerintem pl egy tojásos-zöldséges pirított rizzsel semmi gond.

2016. nov. 20. 15:30
 16/21 A kérdező kommentje:
Azaz egyig kedvenc ételem.
2016. nov. 20. 17:33
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem jók, sem ízre, sem egészségre. Lehet, hogy nekik jó, de nem értem, mások miért vannak oda érte.

Talán, mert a filmekben mutatják.

A rizs magában ízetlen, és eteti magát, pedig sokkal kalóriadúsabb, mint pl. a krumpli.

Szerintem az ízek keverése sem jó.

Kipróbáltam szakácskönyvből is néhány ételt, de minek.

2016. nov. 20. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A kínai ételek nagyon egészségesek és finomak. Nem a kínai büfés rettenetek, hanem a kínai gasztronómia kiváló. Gyakran főzök kínai ételeket.
2016. nov. 21. 12:50
 19/21 Kodi16 válasza:
100%
Teljesen egészséges, sőt...Tapasztaltból tudom, hogy általában csirkehússal dolgoznak de előfordul nagyon ritkán marha vagy hal. (kutya semmiképpen ez csak egy nagyon nagy fa.ság)És ha ez nem elég, hogy többféle módon elkészített húst kapsz akkor ott van, hogy a köretek pl rizs, zöldséges tészta, krumpli mind és mind teli van olyan zöldséggel és hasonló jó dolgokkal, hogy az a gyomrodnak, az emésztésednek és az egész testednek jót tesz. Olyan mint egy magyar étterem csak ez kínai, kínai módon elkészített ételekkel. A kutyára visszatérve meg annyi, hogy egy elég durva tévhit a kutyából készített kaja ugyanis ha vannak is olyan ázsiai területek ahol megeszik szegényeket akkor nem csinálnak belőle panírozottan meg mindenféle módon elkészített húsokat hanem megeszik mert olyan helyzet esetleg de biztosítalak, hogy ebben az országban ilyen nem létezik. És aminek omlós csirke a neve vagy mézes csirke az tényleg csirke ;)
2016. dec. 2. 08:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert a kutya az ínyencség, nem hétköznapi, mint a csirke.
2016. dec. 2. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!