Miből készül a kínai éttermekben/büfékben az alaplé?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen ettem már s szinte mindegyiknek van egy alapíze. Persze az is lehet, hogy csak a nátrium-glutamát bősége okozza ezt, de jó lenne, ha valaki aki dolgozik/dolgozott ilyen helyen felvilágosítana kicsit.2016. okt. 24. 21:34
1/3 anonim válasza:
A legtöbb ételben eléggé jelemzö a szójaszósz használata és annak elég jellegzetes íze-illata van.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ebben nem sok új van számomra. Kb 1 évtizede vagyok komolyan benne a témában, amit lehetett már kipróbáltam, de kíváncsi vagyok a "hazai titokra" mi hogyan is zajlik a büfékben.
2016. okt. 25. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!