Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi a neve ennek e kínai...

Mi a neve ennek e kínai étteremnek? (miskolc)

Figyelt kérdés
Sziasztok a nemrégiben voltam a szinvapark előtti kis kínais étteremben. A nevét nem tudom sajnos, elfelejtettem, de ilyen kis csigalépcsőn kell felmenni, önkiszolgálós vagy valami ilyesmi. Este hét után svédasztal van. Egyetlen egyszer voltam eddig, nagyon finom ételek voltak ott. Nem tudjátok mi a neve? A válaszokat előre is köszönöm. :)

2016. máj. 31. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem Tyün a neve,de nem 100%
2016. máj. 31. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem is Tyűn, de nem önkiszolgáló már, ha jól emlékszem, legalábbis este hat előtt nem. Én tavaly nyáron-ősszel vettem ott menüt és mindég ki szette nekem a csaj, még üveggel el is volt takarva a kaja. Hat után nem jártam még ott, de tényleg az egyik legjobb hely, nagyon finom. Oda, vagy az auchanban a thai gyorsbüfébe szoktam járni. :D
2016. máj. 31. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Holnap megyek oda barátokkal. Amúgy ment a zöld kéz nektek. 😉
2016. máj. 31. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!