Mi a véleményetek az idei Magyarország tortájáról?
Figyelt kérdés
Aki kóstolta,annak hogy ízlett?2016. aug. 21. 06:56
1/7 anonim válasza:
Megkóstoltam, nem rossz a de nem is vmi jó
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül.
Mert nekem is ízlett,de nem nem volt olyan jó,mint amilyennek beharangozták,mert alig lehetett érezni a tökmag ízt.
2016. aug. 21. 07:18
3/7 anonim válasza:
Milyen torta, aminek tökmag íze van?
4/7 A kérdező kommentje:
A tökmag ízt a tésztában,a mousse-ban,a rpopogós rétegben a tortán belül és a tetején a mázban is van.
2016. aug. 21. 12:42
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a tökmag íz függ attól, hogy milyen a tökmagolaj. De nem szabad olyan ízt várni, mintha eszi az ember a tökmagot.
És lehet többet is tenni bele, ha nagyon szereti az ember a tökmag ízét.
Szerintem nagyon érdekes, különleges, és egészséges. Nekem ízlenek a nem nagyon cukros dolgok, sőt.
6/7 anonim válasza:
Nem rossz, szerintem, de nem is kimagaslóan jó. Jobbat vártam.
7/7 anonim válasza:
Sajnos ez attól is függ, melyik cukrászdában eszed. Kb 1 hete volt egy cikk, az ország különböző pontjain tesztelték a tortát, kb 20 cukrászdát hasonlítottak össze. A 20-ból kb 4-ben találták igazán finomnak, a többi helyen nem az eredeti recept szerint csinálják, mert macerás és drága. Én még nem kóstoltam, de nagyon finomnak hangzik. Viszont ha olcsó, más alapanyagokkal pótolják az eredeti összetevőket, rögtön nem lesz olyan jó íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!