Van egy indonéz barátom aki soha nem járt még az országán kívül. Megbeszéltük hogy küldünk egymásnak egy csomagot, jellemző helyi édességekkel meg rágcsálnivalókkal. Mit rakjak a csomagba?
Figyelt kérdés
Mi az ami szerintetek jellemző magyar édesség/snack? Pl tudom hogy rengetegen szeretik a kitkat-et, de azt a világon mindenhol lehet kapni. Balaton-szelet, túró rudi, ilyesmikre gondoltam. Megköszönnék minden tanácsot. Szép estét!2016. febr. 5. 19:37
1/21 anonim válasza:
A túró rudi tönkre fog menni, de sztem szamos marcipán, győri édes keksz, pilóta, boci csoki.
2/21 anonim válasza:
sport szelet, bohóc, autós, kapucíner, szamba csokiszeletek, boci, tibi csoki, győri édes, pilóta, negr*, balaton, piros mogyorós
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, ment a zöld pacsi!
Második: az autós az micsoda? :D
2016. febr. 5. 19:55
4/21 anonim válasza:
Golyó rágó mindenképp. Tudnia kell milyen az olyan rágó aminek csak öt másodpercig van íze :D plusz, ha vásárban jársz akkor édességestől kókusz rúd, kakas nyalóka.
5/21 A kérdező kommentje:
Ezek is jó ötletek, köszönöm :)
2016. febr. 5. 20:11
6/21 anonim válasza:
Túró rudit ne küldj, az megmakkan mire odaér.
macskanyelv, győri édes keksz, kapucíner csoki, szamba szelet, piros mogyorós, lottó szelet (csoki) szerencsi állat abc csoki, diannás cukorka , Negro cukorka ezeknek a nagyrészét a sparban megtalálod.
7/21 anonim válasza:
kakasos nyalóka is van a spárba is.
8/21 anonim válasza:
Vaníliás karika vagy mese keksz, az nagyon finom.
Ezek jellegzetes magyar szériák:
Autós, bohós, szamba, lottó, eperjó.
9/21 anonim válasza:
Vásárban kapható díszített mézeskalács szív.
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!