Mit tudtok erről az új tisztacsokiról/biocsokiról?
Eszitek? Nyaljátok? Faljátok?
Figyelt kérdés
tisztacsoki.hu oldalon el lehet olvasni a rá vonatkozó fontos információkat,a szüleim el vannak tőle most teljesen ájulva,1 db bonbon 300 HUF,vettek azonnal 100 db-ot belőle,merthogy iszonyatosan-orbitálisan egészséges.Állítólag 1 szem elfogyasztása annyira van tele antioxidánssal,mintha megettél volna 5 kg paradicsomot,meg még nem tudom mennyi gyümölcsöt mellé.Vettetek/ettetek már ilyet?Állítólag nem lehet naponta többet enni mint 2-3 szem,mert 1 szemben van 3200 ORAC.Orac:le van írva hogy mit jelent(tisztacsoki.hu)
Szóval ha naponta megesztek 1-2 szemet,sokat tettetek az egészségetekért.Hisztek ebben?Ki vett már ilyet?Én ettem már,meg kell hagyni,finom nagyon.Mi a bonbont vettük(100 darabos)
2010. márc. 17. 10:54
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem,de nem is vennék ilyet.Nagyon drága is,és nem hiszek az ilyen mesterséges vitaminbombák hatásában.Ez is olyan üzlet,mint a többi.
2010. márc. 17. 10:58
2/7 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az oldalán található videót is,és annak ellenére,hogy a dobozán is rajta van hogy áfonya felhasználásával készült,egyáltalán nem vehető ki áfonya íz.Csak sima étcsoki íz.
2010. márc. 17. 10:58
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,engem nem hat meg ez az egészséges bla bla bla duma,csak eszem,és kész,mert finom.Hála istennek nem én fizettem:-)
2010. márc. 17. 10:59
4/7 anonim válasza:
Nagyon drága, max ajándékba fogadnék el ilyet. De ez, hogy egészséges, null kalória egyebek. Szóval ezt nem nagyon hiszem. Mármint, azt tudom, hogy a kakaóbab tele van értékes anyagokkal, de ebben a Xocai-ban nem igazán bízom. De megkóstolnám, mert imádom a csokit.
2010. márc. 17. 11:11
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is vehetne már valaki egy egész dobozzal...így csak szüleim dobozából tudok durrantgatni minden nap.:-)
Nekem saját kéne.Dehát csak a 200 forintos Mars csokira telik,arra se minden nap.
2010. márc. 17. 11:14
6/7 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a biocsokit, de szerintem nem is használ, nem is árt.
2010. márc. 17. 14:12
7/7 Parlai József válasza:
Hát az árát nem éri meg. Én ettem nem nagy cucc, szerintem a Boci, a Milka és a Tibi is 100x jobb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!