Melyik a kedvenc pizzatok?
Nekem nincs kedvenc pizzériám, és annyira nem is rajongok a pizzákért. De azért már jópárszor ettem igen finomakat. Főleg külföldön, amikor helyben kemencében sütik ki.
A songoku örök kedvenc. A négy évszakot is nagyon szeretem, ha van rajta articsóka. A négysajtos, és a szalámis még amit szeretek. Igazából nekem a pizza paradicsomos alapot jelent, zöldségekkel (gomba, kukorica, pari, hagyma, articsóka, paprika, spárga, ruccola, bazsalikom, kb.), hússal (sonka, szalámi) és sajttal (ebből bármilyen bármennyi mennyiségben jöhet). Ha ezekből áll össze, és vékony roppanós tésztája van amit helyben kemencében csinálnak, akkor nincs gond.
Én inkább megmondom a feltéteket, amik abszolút mehetnek rá:D
paradicsomos v tejfölös alap az mind1:),
mehetnek rá:
sonka, paprikás szalámi, gomba, kukorica, hagyma, paprika (szerintem bármilyen), sajtból is bármilyen fajta, de ha még külön mozarella az a sajt akkor az még dob rajta:), ananász is mehet , ha valaki éppen kívánja, bár mondjuk lehet, hogy azt érdemes inkább külön, csak gyümölcsként megenni, de pizzán se von le semmit, de mehet nyugodtan, de ha nem pizzán esszük, akkor már direkt külön két élvezetet is ad, mert egyszer amikor megesszük külön az ananászt, egyszer amikor a pizzát; lényegében meg ananász az nem is kell rá, csak nem baj, ha ott van. Kicsit érdekes, egzotikus, de talán úgy annyira nem oszt , nem szoroz:); hát, aztán még ilyen fűszerdolgok,ha akar valaki rátenni. Ja és a sót nem szabad lehagyni róla. :) És egyébként asszem talán a répa is olyan, hogy nem oszt, nem szoroz rajta. :)
Amit semmiképpen nem szabad rárakni (nem tudom az összeset); tojás, borsó; meg én mondjuk talán egy pizzára túrót se raknék, meg olyan túró-jellegű-állagú sajtot se. Sajtból igazából a bármilyenből trapistára gondoltam, hogy azon belül lehet bármilyen, meg még mozarella is. De amúgy még gondolom esetleg előre szeletelt sajt is lehet jó rá, de inkább ne azt, hanem amit mi vágunk, az vastagabb, jobban táplál már egy szelet is, abból meg még több is kevéssé tápláló, hiába mondjuk olyan vastagra építjük, mintha a másikból vágnánk -szerintem. Meg még szal a mi általunk vágott sajt szerintem talán ízben is több élményt ad, de ettől függetlenül jó az előre szeletelt sajt is nagyon, ha nem pizzára szánjuk :):):) Amúgy én ritkán eszem pizzát. :)
Yalapeno (van rajta ugye yalapeno,bacon,csikre,sajt,szósz,paradicsom)
És domino (csirke,sonka,sajt,tejfölszósz,lila hagyma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!