Milyen a kedvenc pizzátok?
kedvenc pizza az nehéz kérdés. attól függ mihez van kedvem.
szeretem ha jó húsos az biztos.
egyébként kedvencem a csípős. itt a kollégiumban olyan pizzát szoktam venni ami alapjáraton van erős pista, pepperóni + kérek rá csípőspaprikát. ha ezt megeszed akkor garantáltan kínszenvedés lesz szarnod, mert úgy marja a lukad szarás közben, hogy még külön beszarsz rá. nem tudom miért eszem ilyen brutál csípősen. talán a kihívás miatt :'-D :'-D
a legfinomabb pizza amit ettem az most nyáron volt. házilag készítettük egy jó barátomnál kemencében. mindenki azt tett rá amit akart. az enyém fokhagymás alap volt tejföllel összekeverve. tettem rá szalámit, tettem rá kukoricát, ananászt, olivabogyót, feta sajtot, + sima sajtot ráolvasztottuk. ez olyan brutál finom volt számomra, hogy majdnem elélveztem :'-D pedig még erős pistát is akartam rátenni, de nem volt.
ha megint csinálunk jövő nyáron a kemencében, megint ugyanezt fogom. hátha elérem az orgazmust :'-D
Vékony tészta (kelt tésztáktól ég a gyomrom).
- bolognai alap jó sok darált hússal, és rengeteg sajttal, kecsöp.
Saját:
vékonyabb tészta, pizzakrém alap (ketchuppal keverve), 2-3 féle felvágott (sonka félék), ananász, kukorica, sajt, még ketchup pöttyök
Saját sütésü vastag tésztásmeg rakkva minden finomságal,vagy
IL treno- tenger gyümölcsei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!