Milyen a kedvenc pizzátok?
Figyelt kérdés
Nekem egy egyedileg összeállított, mindig külön kérem a feltéteket: bab, kukorica, sajt és karaj. Ha van, akkor csípőspaprikát is kérek rá. Nekem ez a tökéletes pizza.2011. nov. 27. 19:53
11/14 anonim válasza:
Középen vékony, szélén vastag, puha tészta, amit én csinálok, rá házi paradicsomszósz (ebben van hagyma, fokhagyma, oregano, bazsalikom, mi tettük el télire), sonka, bacon, tarja, kukorica, gomba, esetleg hagyma, és rengeteg-rengeteg sok sajt...
Éhes vagyok. :D
12/14 anonim válasza:
4sajtos, mozzarellás és a saját zöldséges(ez majdnem teljesen megszokott: paradicsomszósz, sajtok, OLIVABOGYÓ, paprika, hagyma...ami még van a hűtőbe, ráteszem :D)
13/14 10 deka farhát válasza:
Tenger gyümölcse. Esetleg hús hússal. Néha zöldségekkel. Néha füstölt halas. Gombás. Kedv kérdése.
Bolognai pizzát is szerettem egy időben, de aztán találkoztam olyannal, ami tele volt apró porcokkal és azóta nem szeretem.
14/14 anonim válasza:
Amíg nincs rajta kukorica addig megeszem, egyébként talán a kolbászos: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!