Mi a kedvenc pizzátok?
Figyelt kérdés
Miket pakoltok rá milyen a szósz, sajt stb:D2009. okt. 10. 18:53
1/19 anonim válasza:
szia!! Anuykám szokott fözni paradicsom szószt kicsit csípős de nagyon fini.azzal megkenem rá rakok kolbászt és jól megpakolom trappista sajttal. Hmmm:P:P
2/19 anonim válasza:
A négysajtos :DD Csak pizzaszósz, mozzarella, parmezán, trappista és még valamilyen, de nem tudom, anya szokott bevásárolni :)
3/19 anonim válasza:
18:59 vagyok
Eszembe jutott, még kéksajtot teszek rá :) tudjátok mintha penészes lenne xD
4/19 anonim válasza:
A sonkás pizza klasszikus! Hármat is megennék, olyan éhes vagyok :P És neked?
5/19 A kérdező kommentje:
Köszike az eddigi válaszokat jöhetnek még:D
Én tejfölös-fokhagymás szósszal szeretem rá bacon csirkemell nagyon nagyon sok kukoricaaa(L) és trapista v füstölt sajt(L)
2009. okt. 10. 19:19
6/19 anonim válasza:
A tonhalas vagy a sonkás vagy a magyaros. De a legjobb az itthoni :)
7/19 anonim válasza:
Lehet leszóltok, de nekem az a kedvencem amin, sonka, szalonna, hagyma, bab és sajt van! Egy bizonyos D.P pizzériában isteni finom ajánlom mindenkinek aki szereti a babot!
8/19 anonim válasza:
Hát nekem teljesen mindegy, mert imádom a pizzát! Paradicsomos vagy tejfölös alappal, mindegy!Legyen rajta akár sonka, gyros hús, bacon, zöldségek, pepperoni, főtt tojás, stb...nekem jöhet! Most nagyon nagy kedvencem a garnélás!
9/19 anonim válasza:
én sonkával, kukoricával, ananásszal és soksok sajttal szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!