Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc pizzátok?

Mi a kedvenc pizzátok?

Figyelt kérdés
Miket pakoltok rá milyen a szósz, sajt stb:D
2009. okt. 10. 18:53
1 2
 11/19 bumbi02 ***** válasza:
100%

én saját magam szoktam rá főzni szószt:)

1 fej vöröshagymát felapritva megpiritok olajon hozzáadok 3 apróra vágott fkhagymát és egy kis karikára szelt paprikát aztán mikor üveges akk paradicsom süritmény, bele akár egy kis darálthus is oregáno bazsalikom, zsálya.. aztán mikor már jól összeértek izek rákenem pizzára:)

2009. okt. 13. 19:59
 12/19 anonim válasza:
100%
Sonkás.
2009. okt. 15. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit én csinálok,van rajta szósz,gomba szalámi,főtt tojás,kukorica,ananász és természetesen sok sok sajt :)

Még szeretem a Hawaiit,Capricciosa,Magyaros és még sorolhatnám...

2009. okt. 15. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tejfölös, sonkás sajtosat szoktam enni.
2009. okt. 16. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Irgum-Burgum pizza: Pizzaszósz, Sajt, Pepperóni (csípős), Bacon, Mozzarella, Kolbász.

Páromén hagyma is van:)

2009. okt. 16. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Saját készítésű pizzát eszünk, mi van a hűtőben alapon.

A nagy kedvencek a pizzaszószon sonka, gomba, sajt, a tejfölös-fokhagymás alapon bacon, csirkemell, sajt, a magyaros, jó sok kolbival és sajttal és az én nagy kedvencem (ezt csak én szeretem itthon) a nyers pizzatésztára egy elhabart tojást öntök, rá cukkinikarikák kevés bors, oregáno és sok sajt.

2009. okt. 16. 20:59
 17/19 igabcsy ***** válasza:

Én újabban rászoktam a tejfölös alapú pizzára.

Speciális receptem:

Megkenem a pizzalapot tejföllel (nem sajnálom róla)

bőven megszóróm kaporral, és a kapros salátaöntet porral ( tudjátok, amit eredetileg joghurtba kellene keverni és salátára önteni)

Beborítom jó sok vöröshagyma karikával, megszórom vékony csíkokra szeletelt füstölt szalonnával, teszek rá főtt tojás karikákat, pár vékony karika jó csípős hegyes zöldpaprikát, és a végén gazdagon megszóröm reszelt sajttal.

Hát ez valami isteni finom!!!!!

2009. okt. 16. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
a sonkás vagy a magyaros
2010. febr. 19. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Húsos pizza (Sonka-Bacon-Szalámi-Gyros-Sajt) + Kukorica Nyamm
2011. jún. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!