Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a kedvenc házi készítéű...

Milyen a kedvenc házi készítéű pizzátok?

Figyelt kérdés
Vékony vagy vastag tésztával csináljátok?Ha van vaami jó receptetek megírhatjátok :)
2013. okt. 24. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vékony tészta, de pontos receptet nem tudok, mert anyukám szokta gyúrni a tésztáját, én csak a feltétet rakom rá. Szoktunk rá tenni szalámit, sonkát, sajtot, gombát, paradicsomot, olívabogyót, fokhagymát, kukoricát... Szóval ilyen klasszikus dolgokat.
2013. okt. 24. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
én vastag tésztásat csinálom házi pizza szósszal ésa kedvenc feltétem kukorica ananász sonka sajt esetleg ha van akkor friss bazsalikom levél
2013. okt. 24. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

1kg liszt

50g élesztő

6dl víz

1ek só

oregánó, foghagyma


élesztőt kicsi meleg vízben amibe kicsi cukrot teszek (1tk) elkeverem. a sót összekeverem a liszttel oregánóval zúzót foghagymával, hozzáadom az élesztőt és a langyos víz maradékát. jól összmagyarom kidagasztom majd meleg helyen fél órát kelesztem átgyúrom majd tovább kelesztem kettőbe vágom kinyújtom feltétet teszek rá és megsütöm.

2013. okt. 24. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

1kg rétesliszt

9ek.olaj

3kk oregánó

5 djg élesztő

2dl tej

1kk cukor

a krémhez

0,5 liter parilé

2ek cukor

fél zacsi pizzafűszer


az élesztőt a tejben felfuttatom cukorral és hozzáadom az alapanyagokhoz

a tésztát pizzaformára nyujtom

a krém hozzávalóit felfőzöm és hidegen a tésztára kenem

izlész szerint feltét

2013. okt. 24. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Én ennek a receptjét csinálom . Valamikor vékony , valamikor vastag tésztával . [link]

Feltétnek sonkát,kukoricát,sajtot teszek általában rá :)

2013. okt. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

Anya néha csinál pizzát, ha "hűtőtakarítási" nap van. A tészta receptjét nem tudom pontosan, de mindig vastagra csinálja. Szokott rajta lenni pecsenyehús, vagy bolognai, vagy melegszendvicskrém, vagy szalámik, vagy maradék sajtok. Olyasmit, amikből csak egy kevés van, önmagukban semmire sem elég, de mindent rá szoktunk tenni a pizza más-más részére, így lassan megtelik.

A kedvencem az, amin van: sonka, gomba kukorica és sajt.

2013. okt. 24. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Vekony de nem szaraz es kokemeny teszta, paradicsomos alap, parmai sonka, ananasz, vekony,ledus paradicsomszeletek es mozzarella. Nekem ez a tuti, de sajnos magamnak nem tudom elkesziteni,kizarolag egy bizonyos etteremben szeretem a pizzat. Csak ott eszem,isteniek!
2013. okt. 24. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Vékony, ropogós tészta, néha a szélébe sajtot tekerek. Feltétként prosciutto, rukkola, friss paradicsom, mozzarella vagy pecorino. Ez a kedvenc. Általában többet sütünk, főleg, ha mondjuk vendégeket várunk, akár 6-8 db is készül. A feltétet sokszor variáljuk, szeretünk szinte mindent, de a kedvenc a fent leírt változat.
2013. okt. 25. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
" Mindenki másképp csinálja..."
2013. okt. 26. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
2013. okt. 26. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!