Vékony tészta, de pontos receptet nem tudok, mert anyukám szokta gyúrni a tésztáját, én csak a feltétet rakom rá. Szoktunk rá tenni szalámit, sonkát, sajtot, gombát, paradicsomot, olívabogyót, fokhagymát, kukoricát... Szóval ilyen klasszikus dolgokat.
2013. okt. 24. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
én vastag tésztásat csinálom házi pizza szósszal ésa kedvenc feltétem kukorica ananász sonka sajt esetleg ha van akkor friss bazsalikom levél
2013. okt. 24. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
1kg liszt
50g élesztő
6dl víz
1ek só
oregánó, foghagyma
élesztőt kicsi meleg vízben amibe kicsi cukrot teszek (1tk) elkeverem. a sót összekeverem a liszttel oregánóval zúzót foghagymával, hozzáadom az élesztőt és a langyos víz maradékát. jól összmagyarom kidagasztom majd meleg helyen fél órát kelesztem átgyúrom majd tovább kelesztem kettőbe vágom kinyújtom feltétet teszek rá és megsütöm.
2013. okt. 24. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
1kg rétesliszt
9ek.olaj
3kk oregánó
5 djg élesztő
2dl tej
1kk cukor
a krémhez
0,5 liter parilé
2ek cukor
fél zacsi pizzafűszer
az élesztőt a tejben felfuttatom cukorral és hozzáadom az alapanyagokhoz
a tésztát pizzaformára nyujtom
a krém hozzávalóit felfőzöm és hidegen a tésztára kenem
izlész szerint feltét
2013. okt. 24. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Én ennek a receptjét csinálom . Valamikor vékony , valamikor vastag tésztával . [link]
Feltétnek sonkát,kukoricát,sajtot teszek általában rá :)
2013. okt. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Anya néha csinál pizzát, ha "hűtőtakarítási" nap van. A tészta receptjét nem tudom pontosan, de mindig vastagra csinálja. Szokott rajta lenni pecsenyehús, vagy bolognai, vagy melegszendvicskrém, vagy szalámik, vagy maradék sajtok. Olyasmit, amikből csak egy kevés van, önmagukban semmire sem elég, de mindent rá szoktunk tenni a pizza más-más részére, így lassan megtelik.
A kedvencem az, amin van: sonka, gomba kukorica és sajt.
2013. okt. 24. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Vekony de nem szaraz es kokemeny teszta, paradicsomos alap, parmai sonka, ananasz, vekony,ledus paradicsomszeletek es mozzarella. Nekem ez a tuti, de sajnos magamnak nem tudom elkesziteni,kizarolag egy bizonyos etteremben szeretem a pizzat. Csak ott eszem,isteniek!
2013. okt. 24. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
Vékony, ropogós tészta, néha a szélébe sajtot tekerek. Feltétként prosciutto, rukkola, friss paradicsom, mozzarella vagy pecorino. Ez a kedvenc. Általában többet sütünk, főleg, ha mondjuk vendégeket várunk, akár 6-8 db is készül. A feltétet sokszor variáljuk, szeretünk szinte mindent, de a kedvenc a fent leírt változat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!