Kedvenc házi készítésü szendvicsed?
Nekem a farsangi szendvics.
Felénk azért hivják ezt farsangi szendvicsnek mert farsang idejére jön le a füstölöről a házi kolbász...
Vajas kenyér rá a házi kolbász erre csemege ubi ,majd jó sok reszelt sajt ...
Kalács - vaj - téliszalámi
És hozzá egy nagy bögre kakaó :)
Két kedvencem van, mindkettő sajtos stangliból vagy császárzsömléből a legjobb.
Margarin, csípős paprikás szalámi, csípős zöldpaprika, pár karika mozzarella sajt, só.
Margarin, füstölt-főtt sonka (házi, leginkább húsvét idején) pár karika főtt tojás, csemege vagy kovászos uborka (házi), trappista sajt, só.
Mindkettőt rögtön készítés után megeszem, mert különben már nem szeretem, a mozzarellától és az uborkától elázik egy idő után, akármennyire is teszem középre. Ha a szendvicsek elvitelre készülnek, kihagyom belőlük a két fenti hozzávalót, hogy ne ázzon szét, úgy nem szeretem már. Az elsőbe elvitel esetén vagy nem teszek sajtot, vagy csak trappistát.
De szeretem a kencét is, ami a maradék főtt sonka ledarálva és kikeverve vajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!