Ti is rá vagytok kattanva az avocado-ra?
Figyelt kérdés
Szerintem k...jó :D Már nem bírok ki egy napot sem nélküle. Ti magában eszitek vagy valamivel együtt?2015. febr. 9. 14:42
1/11 anonim válasza:
A magam nevébe válaszolva, én nem. De annyira nem is vonz a dolog hogy megkóstoljam.
2/11 anonim válasza:
Igen. Én általában magában eszem, néha salátában, vagy szendvicsben. Csak az a bajom vele, hogy ritkán lehet igazán jót kapni.
3/11 anonim válasza:
Ajánlom a guacamole recepteket.
4/11 anonim válasza:
Magaban, kettevagva. Onts ra citromlevet, par csepp olajat, so, pici fekete bors, kanalazd ki, nagyon finom.
5/11 anonim válasza:
Nemrégiben vettem egyet, de azóta is undorral gondolok rá. Értehetetlen, hogy miért, amikor annyian szeretik és úgy tudom egészséges. Az első egy két kocka jól esett, utána annyira geilnek és zsírosnak éreztem, hogy nem tudtam többet enni belőle, citromos salátába tettem felkockázva. Egyszer krémet csináltam belőle de az sem ízlett.
7/11 anonim válasza:
Én egyszer ettem, és számomra undorító volt..
8/11 anonim válasza:
Imádom !! Egyik kedvencem! Önmagában és guacamole - kent elkészítve egyaránt ;) !!!
9/11 anonim válasza:
Én is szeretem, általában guacamolénak készítem el és pirítósra kenem, vagy sült krumpli mártogatósnak használom. És valóban egészséged, de mivel nagyon magas a zsírtartalma, így nem ajánlott minden nap enni, főleg nagy mennyiségben nem.
10/11 anonim válasza:
az elmúlt két napban ettem
először ilyen csokipudingnak csináltam, másnap pedig szendvicskrémnek
engem annyira nem nyűgöz le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!