Soska vagy spenot partiak vagytok inkabb?
Figyelt kérdés
Es milyen feltettel szeretitek eme izletes eledeleket fogyasztani. Korotokat kerlek tuntessetek fel a valaszaitokban.2014. dec. 8. 19:27
1/13 anonim válasza:
Inkább sóska, de a spenótot is szeretem! Jó édesen, tükörtojással, főtt tojással, sült szalonnával, sült virslivel vagy főtt virslivel szoktam fogyasztani.
26/l.
2/13 anonim válasza:
Imadom a soskat, szosznak, vagy husgomboccal, fozeleknek, szololevelben toltott hus melle, szosznak,hajdinaval, fozeleknek, stb. Sokszor gondolok ezekre a magyar etelekre, de itt nincs soska. Talan valaki kuld nekem soska magot levelben.A spenotot is szeretem, de az itt is van nagy valasztekban. Nagymama Amerikabol
3/13 anonim válasza:
Egyik sem. Mindkettőt ugyanannyira nem szeretem :)
4/13 anonim válasza:
Nagyon sok dolgot szeretek jobban, de e kettő közül inkább a spenót, főtt krumplival, tükörtojással. Sóskát inkább csak hús mellé eszek, szósznak, édesen.
5/13 anonim válasza:
Spenót főtt tojással, vagy fasírttal. :)
Süskának még a szagától is bloá. Azt csak a kertből szeretem.
6/13 anonim válasza:
Sóska cukrosan, főtt krumplival, tükörtojással.
A spenótot nem szeretem, de a sóskát sem cukor nélkül.
39/N
7/13 anonim válasza:
Spenót - sok fokhagymával, reszelt sajttal.
8/13 anonim válasza:
mindkettőt megeszem, és azzal ami éppen van :D
9/13 anonim válasza:
A spenótot imádom - feltéve, ha nincs agyonfokhagymázva, nincs tele rántással, hanem tényleg finom spenótíze van, nem nyomja el a fokhagyma, és nem híg, hanem szép, élénkzöld színe van.
A sóskát sajnos nem szeretem.
27/N
10/13 anonim válasza:
Ja, előző vagyok, bocs, kihagytam, leginkább főtt tojással szeretem, de akár feltét nélkül is jöhet. Tükörtojással is megeszem, de nekem a főtt tojás az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!