Meki, Burger King vagy KFC pártiak vagytok? És miért?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 19:53
2/33 anonim válasza:
Ugyszint meki, mert tenyleg finom. Persze olyannyira egeszsegtelen is. De az en mottom: Valamiben meg kell halni. Nem iszok, nem dohanyzok, legalabb neha napjan vetkezhessek a mekiben :)
3/33 anonim válasza:
Burger Kingben szerintem még nem is ettem, KFC-ben egyszer, kb 700 forint volt egy akkora szendvics, aminél egy fél párizsis zsemle is laktatóbb, olyan hű de finom sem volt, úgyhogy én is inkább Meki... ott is már legalább 5x ettem életemben :D
4/33 anonim válasza:
Ha muszáj ezek közül választani, akkor KFC. Az egyetlen olyan, ahol legalább találok valamit, amit meg tudok enni.
5/33 anonim válasza:
Kfcben szeretem a twistert, mekiben pedig a McRoyalt.
6/33 anonim válasza:
SUBWAY!!!
De tényleg, nekem az az abszolút kesvencem.Viszont a felsorolt háromból a KFC az, amit preferálok.
7/33 anonim válasza:
meki. mert fasza a sültburi! :)
9/33 anonim válasza:
szerintem a BK sokkal jobb mint a meki. kfcbe viszont még nem jártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!