Meki, Burger King vagy KFC pártiak vagytok? És miért?
Nekem is a Subway lenne a kedvencem, ha az is választható lett volna.
Az legalább igazi, finom szendvicset ad, ráadásul azt kérünk bele, amit csak akarunk.
Budapest, haburger: Bodega, Magic Burger, Bölcső.
De ha már a fentiek közül kell választani KFC szimpatikusabb, bár gyakrabban járok kínaiba.
De nyugodtan válogassatok innen: [link]
Meki és Burger King.
A Meki-ből a Big Macet, a sajtburgert és a chicken nuggetset szeretem.
Burger King: krumpli, whopper (sima, dupla, hot chili, sajt-bacon, western - szóval kb mindegyik whoppert szeretem), chili cheese nuggets, Deluxe Chicken.
A KFC-t is szeretem, DE megfogadtam, hogy soha többet nem eszem ott, mert annyiszor beszoptam vele, hogy hihetetlen.. 2 kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hányszor kaptam olyan húst, ami nem sült át teljesen.. 2 héttel ezelőtt ettem ott utoljára. Vettem egy Longer menüt meg 5 stripset. Az 5 stripsből 2 nem sült meg rendesen, konkrétan rózsaszín volt belül. A Longerben pedig a hús fele akkora volt, mint a zsömle, meg volt benne kb 3 pötty ketchup meg egy salátalevél és ennyi.. Akkora botrányt csináltam belőle, hogy visszaadták a kaja árát és kaptam egy kártyát amivel 50000 Ft értékben tudok kajálni a KFC-ben jövő év végéig... ezt odaadtam egy ismerősömnek, nagyon örült neki. Maradok a Burger Kingnél meg a Mekinél. Ja meg a Subway is jó, most az az új kedvencem :)
"A Longerben pedig a hús fele akkora volt, mint a zsömle"
Ha a fél hús akkora volt, mint a zsömle, akkor az egész hús kétszer akkora volt, nem?
ma 19:44
Sorry a fogalmazás nem az erősségem, de gondolom érted mit akartam mondani.
Akkor úgy mondom, hogy a zsömle kétszer akkora volt, mint a hús. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!