Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti milyen pártiak vagytok?...

Ti milyen pártiak vagytok? Konzol, vagy PC! MIÉRT?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Van otthon mindkettő.

Mielőtt elkezdődne az okoskodás a boxot 40 ezerért vettem 2008-ban a miskolci Tescoban.

A gépet meg 45-ből raktam össze 2010-ben.

2*3000 Intel Proci

4 giga ram

Így tudok a kedvenc játékaimmal játszani, de ha letölteni akarok vagy szöveget szerkezteni akkor sincs gond.

160 gb winyó meg a tököm tudja milyen vga.

2013. okt. 12. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:

PC párti vagyok mivel sokoldalú. Nem csak játékra használom hanem szövegszerkesztés,internetezés,tanulás,rendelések stb..

A másik ok a játékbeli grafika. PC-n mérföldekkel szebbek a játékok mint konzolon, persze ennek megvan az ára (nem is kevés) de ha beszereztünk egy high konfigot akkor arra nem lesz panaszunk egy ideig.

Meg persze PC-re olcsóbbak a játékok. Míg egy konzol játék ára általában 15ezer forint körül mozog addíg egy PC játék 8-10ezer forint.

2013. okt. 12. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:

mindkettő

a PC főleg amiatt amit a #2 hozzászóló írt, de konzolra nagyon jó exkluzívok vannak (God of War, Last of Us, Gears of War) és több olyan játék van rá amit ketten tudunk játszani egy haverral ha átjön (és kényelmesebb is hogy szabadon leülünk valahova a kontrollerrel mert gépnél valakinek ott kell ülnie a klaviatúránál)

2013. okt. 12. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
+ a kontroller néha kényelmesebb, de (főleg FPS/TPS játékokat) klaviatúrán egérrel jobb játszani
2013. okt. 12. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló:

Kontrollert (legyen az xbox360-as vagy pl ps3-as) lehet PC-hez is használni.

Amúgy engem ami leginkább idegesít mikor valaki csak egy konzol exkluzív játék miatt vesz konzolt..legyen az Halo vagy Last of Us, GoW,stb. Például sokan mostanság csak azért vettek konzolt mert kijött rá a GTA V és nem tudnak várni míg kijön PC-re, meg hogy egyáltalán nem is biztos hogy kijön rá. >.<

Eddig minden nagyobb GTA kijött PC-re 6-8hónapos késéssel, ez is kifog, ezt garantálom.

2013. okt. 12. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

hát 1 játékért venni konzolt (vagy akár gépet) felesleges

én azért vettem PS3-mat mert érdekelt a God of War, az Uncharted, a Last of Us, a Heavy Rain, a Killzone illetve a Red Dead Redemption és az Injustice

2013. okt. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!