Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti is úgy vagytok vele, hogy...

Ti is úgy vagytok vele, hogy időről-időre más ételt szerettek nagyon? Én mindig rákapok valamire, aztán jön egy következő sláger.

Figyelt kérdés
Most a Pilóta van terítéken, de volt már tésztás zacskós leves (tudom, hogy nagyon egészségtelen), kakaós ital, karamellás Milka stb. Általában ilyen nassolnivalók. :D
2014. júl. 29. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt idő, amikor minden nap halászlét ettem (étteremben). Most csak karácsonykor eszem. A töltött káposzta is ilyen étel nálam, és a sajtos spagetti.
2014. júl. 29. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen! Nagyon random ételekre tudok rákattanni.. Pár hónapig mindig azt kívánom aztán besokallok és megundorodom tőle. Volt már ilyen kedvenc az aszalt körtétől elkezdve a sajtos tortillán át a kedvenc tésztámig minden.
2014. júl. 30. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már a zacskós leves:) most lángost ennék minden nap. Volt már olíva bogyó, kecsap-akkoriban magában is megettem a kecsapot... de volt rántotta, piros paprika és tej. Ilyenkor ezeket enném állandóan. Nálam ez a rajongás csak néhány hónapig tart, utána visszalépnek a táplálkozásom egyszerű résztvevőivé, majd egy kis idő múlva újra főszerepet kapnak, s ezzel megintcsak leváltanak egy másik kedvenvet
2014. júl. 30. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:

egy időben rengeteg csirkehúst kívántam, most az mérséklődött

van, amikor sósabb dolgokat kívánok, ez szerencsére hamar el szokott múlni

volt olyan, amikor heteken át omlettet ettem vacsorára, most csak főzve bírom megenni a tojást, undorodok az omlett szagától

szóval ja, gyakran előfordul, hogy valamilyen étel sláger lesz napokig/hetekig, de szerencsére egészségtelen dolgokra nem függök rá

2014. júl. 30. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is így van, csak nem nasikkal, hanem "normális" kajákkal.
2014. júl. 30. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze:) Tobb ilyen idoszakom volt:) Egyszer a turos retes, egyszer a kakaos Joreggelt keksz, egyszer a tejbegriz (uresen, csak tej, griz, cukor,amikor keszen lett turmixgepben felhabositva, csak akkor ettem meg:)), egyszer a koktelparadicsom, egyszer a piritott vekony toast kenyer natur Medve haromszogsajttal.:) Ezekre emlekszem.
2014. júl. 30. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek vannak ilyen korszakai.Én télen, amikor este fáztam, akkor szoktam hetekig "bögrés"leveseket enni, mert jólesett, hogy átjárt a meleg, amúgy levesnek nem igen mondható lötyitől.

Volt, hogy kizárólag csak pirítva ettem meg a kenyeret.

Egy ideje nem tudok egy falat gyümölcsöt sem megenni, de a jégkrémre meg rákattantam.

Általában kinövi az ember ezeket, de tényleg mindig jön helyette más :D Kajával is vagyok úgy, hogy amit kiskoromban imádtam, most rá sem bírok nézni és fordítva.

2014. júl. 30. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem csak én vagyok ezzel így. :)
2014. júl. 30. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!