Mrc1 kérdése:
Imádom a csipőset, viszont ha következő nap reggel csíp, azt már nem. Mit tehetek, hogy ne legyen "második csípés"?
Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy van egy pizzafajta, ami még azoknak a gyomrát is megterheli, akik amúgy szeretik a nagyon csípős ételeket. Kipróbáltam, két szeletet tudtam belőle enni, ez volt tegnap este. Ma háromszor voltam már wc-n , 1-1 órákat voltam bennt, mert föl sem tudtam kelni a fájdalomtól. Valami gyógyír van rá, hogy ne csípje ennyire a fenekemet?2014. jún. 19. 11:41
1/2 anonim válasza:
erdekes eset, a gyogyir erdekelne engem is
2/2 anonim válasza:
Rengeteg csiposet eszem. Fokent csilit de tabasco szoszokat is. Soha nem tapasztaltam meg ilyet. Fosok, csip, aztan helo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!