Fáj, reggel óta 3x ekkora lett. Mi lehet ez? Kép lent.
Figyelt kérdés
Fáj, reggel óta 3x ekkora lett. Évek óta megvan, egy kis göcs, eddig nem zavart, de ma reggel megvolt dagadva és elkezdett fájni, meg csípni ha hozzá érek. Kép lent.
2012. jún. 19. 19:43
1/13 anonim válasza:
hű te aztán nem szégyelled feltenni magadról ilyen intim képet..
olyan mint egy szemölcsféle, esetleg valami pattanás szerű,
menj el nőgyógyászhoz nehogy elrákosodjon.
2/13 anonim válasza:
Te tényleg nemvagy szégyenlős:S
Ez szemölcsre hasonlít....HPV??!!!
Lásson nőgyógyász!!!!!!!!!!
3/13 A kérdező kommentje:
az arcomat es nevemet nem adtam hozzá. már ülni is rossz. HPV? mi az? pedig holnap akartam menni strandra. azert gondolom h nem pattanás vagy tüsző mert már evek óta megvan, csak nem ilyen állapotban.
2012. jún. 19. 20:37
4/13 anonim válasza:
HPV=humán papilloma vírus
nézz utána a neten..google...
5/13 anonim válasza:
Ezzel semmiféleképpen nem menj strandra!! Magad miatt sem, és mások miatt sem!
A HPV-nek meg olvass utána...
6/13 A kérdező kommentje:
letusoltam és észre vettem hogy valami fehér jön ki belőle. kinyomtam. soha életemben nem láttam még ennyi ''valamit'' kijönni. mint egy óriási pattanás. mióta kinyomtam nem fáj annyira, bekentem valami mentolos, gyulladás elleni krémel. remélem holnapra helyre jön. Csak azt nem értem hogy miért épp most gyuladt be? évek óta megvan.
2012. jún. 19. 21:36
7/13 anonim válasza:
Jólvan, de azért a helyedben én mindenképpen megmtatnám szakembernek. Már csak a saját magam megnyugtatása végett is:)
8/13 A kérdező kommentje:
gondolom nem daganat ha ki tudtam nyomni
2012. jún. 19. 21:40
9/13 A kérdező kommentje:
Volt már daganat a mellemben, kioperálták. az nem ilyen volt.
2012. jún. 19. 21:41
10/13 A kérdező kommentje:
ha nem javul orvoshoz fordulok
2012. jún. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!