Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki meg fogja-e torolni a...

Valaki meg fogja-e torolni a következő választásokon a 2 nagy párton, hogy mutyiztak a Sláger és a Danubius ügyében?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Valaki mondja már meg nekem, hogy mit mutyiztak?

Lejárt a szerződésük és volt egy pályázat, ahol mások sokkal több pénzt és jobb feltételeket kínáltak mint a Sláger és a Danubius.

Ha nem a jobb feltételeket kínálót választja a kurratórium akkor az lenne a baj.

Hol volt itt mutyizás?

(És nem unalmas még? 1 hónap múlva megszokod az újat és nem hiányoznak)

2009. nov. 25. 18:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Sztem vak, aki nem látja, mi a baj a kiírással. Olvasson utána! Nem fogom leírni.
2009. nov. 25. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Én olvastam és semmi különöset nem láttam benne.

Ezt a hisztit pedig, amit 12 émber csinál a rádió miatt végképp nem értem. Az emberek többségét egyáltalán nem érdekli.

2009. nov. 25. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként már a Financial Times is megírta, hogy a 2 rádiót megfenyegette a 2 nagy párt prominen képviselője, hogy vagy fizetnek vagy búcsút vehetnek a frekvenciától. Ők beintettek, és ez lett a vége. Ez ugye enyhén szólva mutyi, nem?
2009. nov. 25. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezt még csak beszúrom

”A Financial Times írása szerint a frekvenciáját most elveszítő két külföldi tulajdonú rádióállomás arról számolt be, hogy a pályázati eljárás kezdete előtt "olyanok keresték meg őket, akik a két párt képviselőinek mondták magukat", és felajánlották: meghosszabbítják engedélyeiket, ha a pártok megkapják a cégek tőkéjének 50 százalékát. A Sláger Rádiót birtokló amerikai Emmis Communications érdekeltségének alelnöke, Barbara Brill azt mondta a Financial Timesnak: megkereste őket egy politikai párt, és "egyértelműnek tűnő módon alkut ajánlottak annak fejében, hogy a párt támogasson (bennünket) a pályázaton".

2009. nov. 25. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

Azt hiszem, ma reggel telt be nálam pohár, amikor sokadik napja, egyre durvuló módon (nyilván "a döntés" miatt) ugyanazt a "valamit" kellett hallgatnom a rádióban, melyet röviden így tudnék összefoglalni: "Jaj, vége a (S)láger Rádiónak, vége az életemnek, vége a világnak, mi lesz most velünk?!"

Igen, én is a (S)láger Rádiót hallgatom minden reggel, sőt, délután és estefelé is, meg napközben. Hogy miért? Egyszerűen a zenei ízlésemet ez az adó szolgálja ki leginkább, de... erről majd később.

Gratulálok, a média agymosása rendkívül sikeres volt!

Emberek százai (ezrei) telefonálnak be, írnak sms-t, hogy támogatásukról biztosítsanak egy jól menő üzleti vállalkozást, hogy leírják, mennyire az életük részévé vált, hogy sajnálják, ami történt.

Pedig ez a jól menő üzleti vállalkozás egyáltalán nem ment csődbe, sőt, nem kebelezte be egy "nagyobb hal", mindössze arról van szó, hogy lejárt a szerződése, amit (nagyon helyesen) automatikusan nem hosszabbítottak meg, hanem pályázatot írtak ki rá, amit ez a cég nem nyert meg. Ennek következménye, hogy kicsit nehezebben fog továbbműködni - de erről is majd később.

A legjobban a Bumeráng c. műsor "istenei" csapkodják a szart (bocs, hirtelen jobb/szebb nem jutott az eszembe).

Azon akadtak ki és azt hangoztatják folyamatosan, hogy ez is politika!

Már bocsánat, a politika nem most lett ilyen!

Abban, hogy ilyen lett a politika, az, hogy ilyenné vált ez az ország, abban ők is vastagon benne vannak!

(Erre a legegyszerűbb bizonyíték az a sok ember, aki megosztja velü(n)k, hogy mennyi mindent köszönhetnek nekik és nélkülük nem lennének azok, akik, nem lenne ilyen az életük, mint amilyen.)

Hol voltak és miért nem emelték föl a szavukat akkor, pl.

- amikor a kormányfő beismerte, hogy adatokat hamisítottak és hazudtak, hogy választást nyerjenek? (választási csalás?!)

- amikor a kormányfő beismerte, hogy nem végezték el a munkájukat, nem csináltak semmit? (hűtlen kezelés?!)

- amikor alkotmányos jogukat gyakorló, békés tüntetőket azonosító jel nélküli rendőrök (akik emiatt jogilag ugyanolyan civilnek minősülnek) mindenféle következmény nélkül megvertek, néhányuk szemét is kilőve?

- amikor ezekért a rendőri vezetőket kitüntették?

- amikor egy jól beazonosítható kisebbséghez tartozó "emberek" pár száz-pár ezer forintért megölnek idős embereket a saját házukban, néhányukat meg is erőszakolva?

- amikor szintén ehhez a kisebbséghez tartozó "emberek" folyamatosan rettegésben tartanak falvakat, mert nem elég, hogy lopnak mindent, ami mozdítható, de még meg is verik azt, akitől lopnak?

- amikor olyan emberek követelnek a társadalomtól (segélyt), akik soha semmit nem tettek a közösbe?

- amikor egy tisztességben megőszült idős bácsit letartóztatnak amiatt, hogy "megölte" azokat, akik a saját telkén belül(!) körbekerített és árammal védett veteményesből loptak?

- amikor piszkos korrupciós ügyek derülnek ki?

- amikor sokmilliós (milliárdos) sikkasztásokra derül fény?

A sort még bőven lehetne folytatni!

Miért csak a másságot tolerálják?

Miért "viccelődnek" a keresztény vallásokon és a vallásos embereken? (Egy hagyományosan katolikus országban!)

Miért nem adják meg a tisztességet a nemzeti ünnepeknek?

Miért gyalázzák meg nemzeti jelképeinket, konkrétan a Szent Koronát?

Miért helyezik előbbre az ún. multikulti "értékeket" a magyar kultúránál, nemzeti értékeinknél?

Miért szopkodják ki azokat, akik felemelik a szavukat, miszerint nem jó irányba haladnak a dolgok, nem jó irányba haladunk?

Miért hívatják magukat "istenek"-nek?

Miért csak azokat az sms-eket, e-maileket olvassák be döntő többségben, amelyek az "istenek" megszólítással kezdődnek? Egyáltalán, miért olvassák be ezeknek az elejét, miért nem határolódnak el attól, hogy "istenek"-nek szólítsák őket?

Hogy merészeli magát valaki királynak kikiáltani?

Ezek "apró" dolgok, vagy legalábbis annak tűnhetnek, de ezek mind-mind hozzájárultak és járulnak, hogy ilyen országban élünk és ilyen politikai elitünk van.

Az ő felelősségük (is) vitathatatlan!

Csak nem harapott a kígyó a saját farkába?

A médiának jól felfogott érdeke, hogy "kitermelje" a birka népet!

Hogy miért?

Mert a birka nép irányítható!

Közvetlen módon azért érdeke, mert fogyasztásra ösztönzi az embereket, melynek folyományaként óriási reklám-bevételre tehet szert.

Közvetett módon meg... Jéé, hát nem erről szól a politika? Nem ezek a vádak hangzottak el a pályázattal kapcsolatban, hogy a két nagy politikai erő megvette magának az országos frekvenciákat?

Szóval én egyáltalán nem sajnálom se a (S)láger Rádiót, se a Danubiust, csak azt, hogy amik jönnek helyettük, valószínűleg azok sem lesznek jobbak.

Ha a (S)láger Rádió tovább szeretne működni, megteheti különösebb gond nélkül. Nem olyan könnyen, de élhet tovább. Mindössze a helyi frekvenciákat kell birtokba venni, ill. összehangolni és máris "országos adóként" működhet. Egy ekkora cégnek ez nem jelenthet akadályt!

És azért sem sajnálom, mert bár azoktól az előadóktól játszottak dalokat, és azokat a stílusokat adták, melyeket én szeretek, de kicsit meguntam, hogy egy együttestől, énekestől mindig ugyanazt a 4-5 nótát adták le, amikor egy nagylemezükön volt annyi sláger, és adott esetben 8-10-15-30 nagylemezt adtak ki.

Biztos vagyok benne, hogy HA eltűnnének ezek a slágerek az éterből, akkor is előbb-utóbb megtalálná valaki ezt a piaci rést, és folytatná ezen slágerek adását!

Az agymosás pedig folytatódik. Az ingyenes koncerten biztos ezrek fognak megjelenni - demonstrálják a rádió erejét... (???)

Az én életem nem egy rádió adóra és műsoraira épül.

Az én reggelem a napfénnyel és a kávé illatával indul.

A kedvenc zenéim pedig megvannak mp3-ban...

2009. nov. 25. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Igen, biztosan megtorolják... Tényleg ez az ország legnagyobb problémája...

Kívánom, hogy nagyobb gondod ne is legyen az életben.

2009. nov. 25. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Jajj istenkém..:)

Nem volt mutyi és semmi extra,de ezt már ezren,ezerféle képpen leírták.

Senki nem fogja megtorolni,mert senkit nem fog érdekelni,akiknek meg a boros-bocskor páros elcsavarta a fejét,kevesen lesznek ehhez. Nagyon kevesen...

Meg az gerjesztett hisztéria.

A láger is jobban járt volna ha méltósággal kezeli a helyzetet,mert így csak magából csinált hülyét.

A danubius nem volt rossz,de nem is szerettem,nem vagyok nagy rádiós,a slágert egy huzamban max 2 órán át tudtam hallgatni,utána már kikészültem....egy egész napos vakolás közbeni hallgatásától,pedig már nem tudtam sírjak vagy nevessek,annyira igénytelen volt.

Az új Neo szerintem egész jó,zeneileg legalábbis.Ennek fényében bátran ki merem jelenteni,nem fáj a szívem a slágerért.

2009. nov. 27. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
De volt mutyi. A kalóz fm (Class Fm) tulajdonosának leányvállalata a Lánchíd rádió és így el sem indulhatott volna a pályázaton.
2010. jan. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!