Milyen gyakran vagytok éhesek? Milyen gyakran esztek? Egy-egy étkezésre mit szoktatok enni? Hány órát bírsz ki evés nélkül?
2-3 óránként muszáj ennem. Egy nap így munkától függően 5-7X eszem. Reggelire eszem egy szendvicset(teljes kiőrlésű kenyér, sonka, sajt, tojás, uborka)
tízóraira alma, vagy most narancs volt
Ebéd leves+második(ez nem lehet tészta(fehér), krumpliból nagyon kevés, rántott dolgok esélytelenek, mert felviszi a cukrom és rosszul leszek.
Uzsonna alma vagy joghurt
Vacsora zöldségek tojással vagy könnyebb levesek/főzelékek, esetleg túró ilyesmik.
2-3 óránkét éhes leszek, nem bírok ki többet, fáj a fejem, szédülök, hányingerem van, homályosan látok, muszáj ennem orvosi utasításra. Ha nagyon rosszul vagyok szőlőcukor vagy kocka cukor muszáj sajnos:(
2-3x szoktam enni egy nap.
Hétköznap munkában 9-10 körül tízórai - ez általában műzli, joghurt vagy gyümölcs vagy saláta. Ez szokott elmaradni, ha nem vagyok éhes reggel.
Ebéd 1-2 között, ez általában egy szendvics, néha szintén joghurt vagy gyümölcs vagy saláta mellé, néha leves is.
Vacsora 6-8 között otthon, ilyenkor eszünk meleget közösen a családdal. Ez nagyon változó, de mivel én vegeátriánus vagyok általában zöldségeset eszünk, és hús csak hétvégén van, mert másnak sem nagyon van igénye rá.
Hétvégén attól függ mikor kelünk fel, van, hogy csak 11 körül van reggeli: ez általában zsemle, croissant vagy egyéb, sajt, zöldség, gyümölcs, aki eszi anank felvágott, lekvár, méz, vagy tojás valamilyen módon.
Ebédelni nem igazán szoktunk, mert még nem vagyunk éhesek, általában ilyenkor is a vacsora a főétkezés.
Hogy hány órát bírok ki evés nélkül, az relatív, a legutóbb mikor rossz kedvem volt, 32 órát bírtam ki és éhes sem voltam...
Én szinte mindig éhes vagyok. :( Tudnék reggeltől estig, estétől reggelig enni. :D
Amúgy olyan napi 2-3-szor eszek úgy "normálisan". Csak az a sok ellenállhatatlan nass ne lenne étkezések közt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!