Nem furcsa ez egy kínai büfében?
Bírom mikor valaki bemegy egy puttó, ótvar kínai büfébe, és késsel villával, úri módon eszi a kaját, mintha minimum egy Stroganoff bélszín lenne.
[link] így gondolom :D
A kínai kaját úgy kell enni mint a disznó, szürcsölve, csámcsogva, és ha megy, akkor pálcikával :) Én legalábbis így szoktam, és még én vagyok kinézve, a fent említett embertípus által. Egy üzleti vacsorán nyilván normálisan, kulturáltan, etikett szerint eszik az ember (még én is), na de egy kínai büfében, az édes savanyú csirkét... :D
Hát kérdező, gondolom képben vagy a témát illetően. A kínaiak állatok módjára esznek.. Gratulálok.
Kis olvasnivaló (már ha tudsz angolul, és nem csak állat módjára zabálsz egésznap):
Utolsó, köszönöm.
1. To make a slurping sound while eating soup either from a bowl or spoon is a compliment to the chef.
2. Burping after the meal means the meal was very good and most satisfying.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!