Kínai kajáldában van "zöldséges pirított tészta". Miből készül? Mi adja a furcsa ízét?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 18:04
1/6 anonim válasza:
Szója szósz az adja a szinét és az ízét.
2/6 anonim válasza:
Szoktam otthon csinálni. A megfőtt rizstésztát (spagetti is jó)wokban pirítom, de jó a serpenyő is. Közben szójaszószt öntök rá, a lereszelt zöldségeket megpirítom és hozzákeverem a kész tésztához, majd 1-2 percet együtt pirítom még. Bármelyik nagyobb üzletben kapsz szójaszószt, szoktam venni üveges babcsírát, bambuszrügyet is, amit ugyancsak hozzákeverek. Lehet kapni kész mirelit wok-zöldséget is.
3/6 anonim válasza:
A kínai kel adja a meghatározó ízét a szójaszószon kívül.Ezt a zöldséget nagyobb zöldségesben,igényesebb hipermarketben tudod beszerezni.A külső leveleit dobd ki,mosd meg a többit és szeleteld fel.A torzsáját már ne..
4/6 anonim válasza:
Igényes hipermarket:))) Ez LOL XD:)) Mondjon már egy ilyet az uccsó hsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!