Nem furcsa ez egy kínai büfében?
Bírom mikor valaki bemegy egy puttó, ótvar kínai büfébe, és késsel villával, úri módon eszi a kaját, mintha minimum egy Stroganoff bélszín lenne.
[link] így gondolom :D
A kínai kaját úgy kell enni mint a disznó, szürcsölve, csámcsogva, és ha megy, akkor pálcikával :) Én legalábbis így szoktam, és még én vagyok kinézve, a fent említett embertípus által. Egy üzleti vacsorán nyilván normálisan, kulturáltan, etikett szerint eszik az ember (még én is), na de egy kínai büfében, az édes savanyú csirkét... :D
Furának szerintem is fura, de igazából nem mindegy nekünk? :D Mit zavar az engem, hogy hogyan eszik a másik...
Ha valaki kulturáltan, úri módon szeretné enni az emberi fogyasztásra éppenhogy alkalmas kínai kaját, miért ne tegye?
Az meg, hogy ferde szemmel (höhö ;)) néznek rád... Ilyen társaság közelében szerintem azért próbálj meg úgy enni, hogy ne zavard őket (minimálisan kulturáltan), esetleg menj odébb.
"A kínai kaját úgy kell enni mint a disznó, szürcsölve, csámcsogva"
Ha ennyire bunkó vagy, akkor nem kellene emberek közé menned, jó neked a disznóól is!!!!!
"A kínai kaját úgy kell enni mint a disznó"
Ezt hülyeséget meg honnan a fenéből vetted?
A moslékot kell a disznóknak úgy enni, mint egy disznó.
https://www.youtube.com/watch?v=QNDhSYmmFro
Itt van egy igazán autentikus :D kínai evés, 2:30-tól.
"Ha úgy szeretnél enni, mint egy kutya, lehet élni, és aludni is úgy, mint egy kutya!
Buta vagy... ezzel az erővel, ha felveszek egy kínai pólót, akkor a Nagy körút közepére is szarhatok, mert egy belső kantoni tartományban az nem számít igénytelenségnek.
Vagy ha kínai szerszámmal dolgozom, akkor nem számít pár milliméter, mert sok olyan üzem van kínában, ahol ez nem számít...
Tudom az eredeti jelentését, de én a pejoratív értelmére gondoltam:
Nekem mondhatod, szinte az összes kínai büfét kipróbáltam már Budapesten, bánom, hogy nem írtam blogot róla, ennél fogva jó pár kínai büfés ismerősöm is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!