A kínaiak (és egyéb furcsa táplálkozású népek) is olyan undorral gondolnak az európaiaik ételeire, mint mi az ővékére?
Figyelt kérdés
Pl. egy töltött káposzta vagy egy babagulyás hányingerkeltő lehet a kínaniak számára?2014. jan. 1. 09:28
1/8 anonim válasza:
Ez nem nemzetisegfuggo,inkabb izles. En magyar vagyok,de felfordul a hasam a tipikusan magyaros,hagymas,paprikas,husos,zsiros nehez etelektol. Viszont a gorog,spanyol,olasz konyhat kulonosen szeretem.:)
2/8 anonim válasza:
A korlátolt kínaiak valószínűleg előítéletesen undorodnak az idegen népek ételeitől, hasonlóan a korlátolt európaiakhoz.
3/8 anonim válasza:
Furcsa táplálkozású nép szerintem meg nincs. Mindenhol más a norma, hogy neked furcsa, az egy dolog.
A babagulyás az embrióleves továbbfejlesztve?
4/8 jdfGabrella válasza:
Szerintem a kínaiaknak nincsen undoritó kaja, de 1 indiai undorodik a marhától.
5/8 A kérdező kommentje:
Mind félrebeszéltek!
Az nem babagulyás akart lenni, hanem bab!
Európai szemmel nézve meg nagyon furcsa és undorító a kínai kaják nagy része! Az európaiak nagy része undorral gondol a kínai konyhára!
És én nem hiszem, hogy a kínaniak imádják a nyugati ételeket, gondolom nem a kedvenceik! Korlátoltság ide-oda, ez a gyomron múlik! Hiába akarom az eszem szerint megkóstolni a kínait, ha a gyomrom tiltakozik ellene!
2014. jan. 2. 12:02
7/8 zgyzgy válasza:
Nyitottság kérdése.
Én bármit megkóstolnék, max. a pondrólevesnél meg a sült póknál húznám meg a határt.
8/8 anonim válasza:
Persze nem a gyomron múlik, az emberek jóízűen megeszik a békacombot vagy a csigát, ha nem tudják, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!